سیر سیاه را چگونه مصرف کنیم 2025-01-05
سیر سیاه: خواص، طریقه مصرف و عوارض
اگر به دنبال کاهش وزن هستید، سیر سیاه ممکن است یک مکمل مفید برای رژیم غذایی شما باشد. با این حال، مهم است که به خاطر داشته باشید که سیر سیاه یک راه حل معجزه آسا نیست. برای کاهش وزن و حفظ آن، هنوز هم باید یک رژیم غذایی سالم داشته باشید و به طور منظم ورزش کنید. اگر مشکلات جنسی یا کمبود انرژی دارید بهتر است هرچند ساعت یکبار 1 تا 2 حبه سیر سیاه مصرف کنید تا باعث بهبود مشکلات جنسی و یا کمبود انرژی و کسالت شود. داروهای کاهش دهنده فشار خون به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه فشار خون بالا را بیشتر از سیر معمولی کاهش می دهد. در واقع، این دارو به اندازه بسیاری از داروهای کاهش دهنده فشار خون موثر است.
تهیه این نوع سیر کاری زمانبر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول میکشد. برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوتههای سیر در آرامپز یا پلوپز است. این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید.
سیر تازه در این محفظهها پس از گذشت ۲ تا ۳ ماه به سیر سیاه تبدیل میشود. در این حالت سیر حالت ژلهای پیدا میکند و رنگ آن سیاه میشود و مزه شیرینی پیدا میکند. سیر سیاه خاصیت انرژی زیادی داشته و به عنوان چاشنی و طعم دهنده در تهیه انواع غذا به کار گرفته میشود. این ماده غذایی با تحریک تولید ملاتونین (هورمون تنظیمکننده چرخه خواب) به شما کمک میکند که سریعتر بخوابید و خواب بهتری را تجربه کنید.
در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد. مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد. سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است. همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود.
افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی روزانه به عنوان یک مکمل طبیعی، راهی موثر برای تقویت سلامت کبد، بهبود عملکرد آن و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با این اندام مهم است. یکی از عوامل اصلی خستگی، استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن است که باعث افت عملکرد سلولها و کاهش انرژی میشود. سیر سیاه با خاصیت ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی قوی خود، از آسیبهای ناشی از استرس اکسیداتیو جلوگیری کرده و فرآیند تولید انرژی در سلولها را بهبود میبخشد. این امر باعث میشود بدن انرژی بیشتری تولید کند و فرد احساس نشاط و سرزندگی بیشتری داشته باشد. مطالعات نشان دادهاند که مصرف مداوم سیر سیاه میتواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را در افراد مبتلا به فشار خون بالا به طور قابل توجهی کاهش دهد.
افرادی که به طور طبیعی فشار خون پایینی دارند یا از داروهای کاهنده فشار خون استفاده میکنند، باید در مصرف آن احتیاط کنند. مصرف زیاد سیر سیاه ممکن است باعث افت شدید فشار خون شود که منجر به سرگیجه، ضعف و حتی غش میشود. چند حبه سیر سیاه را در آب گرم قرار داده و اجازه دهید برای چند دقیقه دم بکشد. این دمنوش میتواند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب کمک کند. علاوه بر این، سیر سیاه به دلیل خاصیت ضدالتهابی خود، از التهاب مزمن که یکی از عوامل اصلی چاقی است، جلوگیری میکند.
اگر واقعاً سیر دوست دارید، همیشه می توانید آنها را در باغ خود پرورش دهید و هم از پیاز و هم ازبرگ سیر استفاده کنید. رشته ماکارونی پخته شده مورد علاقه خود را همراه با پستو بپوشانید تا یک وعده غذایی لذیذ داشته باشید، پستو را روی نان فرانسوی به عنوان یک پیش غذا بمالید. برگ ها را می توان کباب، آب پز، بخار پز، سرخ ، کبابی یا خورشتی کرد.
سیر سیاه به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه التهاب را کاهش میدهند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند. آنتیاکسیدانها رادیکالهای آزاد را از بین میبرند و از استرس اکسیداتیو که به آسیب سلولی منجر میشود جلوگیری میکنند. داشتن سیستم ایمنی سالم و قوی به این معنی است که بدن شما میتواند به طور موثرتری با عفونتها و باکتریها مبارزه کند.
مصرف مقطعی و گاه و بی گاه هر چند مفید است ولی اثرگذاری سیر سیاه را کم می کند (منبع). نان سیر یکی از حالتهای طعمدار نان است که احتمالا هر بار از عطر و طعم آن شگفتزده میشوید و برای باری دیگر، آن را در سفارشهای غذاییتان مانند مرغ سوخاری ثبت میکنید. البته، اگر خیلی به فواید و طعم این نان پایبند باشید، میتوان آن را جایگزین عصرانه یا میان وعدهای خوشمزه کنید.
نباید پوست سیرها را بگیرید یا حبههای آن را از بوته جدا کنید. در پژوهشی با سوژه حیوانی مشخص شد که سیر سیاه خواص ضدچاقی دارد؛ حیواناتی که با سیر سیاه تغذیه شده بودند، از سایر حیوانات افزایش وزن کمتر و لایههای چربی شکمی نازکتری داشتند. برای یادگیری طرز تهیه نان سیر خانگی و خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید. توجه داشته باشید که مقادیر ذکر شده تقریبی است و میتوانید مقدار آن را بر اساس سلیقهتان تغییر دهید. به گزارش همشهری آنلاین، اما طرز تهیه نان سیر چگونه است؟ آیا این نان خاصیتی برای سلامتی دارد؟ تا انتهای مطلب همراه ما باشید تا پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.
سیر سیاه دکتر بیزدی آلیل سولفید احتمالاً ترکیبات گوگردی متعددی است که کاملاً در قسمتهای سیر قرار دارد. این ترکیب گوگردی خاص در سیر در تحقیقات آزمایشگاهی تایید شده است که منجر به مرگ سلولی برنامهریزی شده (آپوپتوز) در سلولهای سرطانی سلول غیر کوچک ریه میشود. شما میتوانید برگ سیر را خام بخورید، کبابی کنید، سرخ کنید یا بهعنوان سالاد سبزیجات استفاده کنید. قسمت های بالای ساقه لطیف ترین و خوش طعم ترین قسمت ها هستند و بسیاری از افراد از افزودن آن به سوپ و خورش لذت می برند. همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود.
سیر سیاه حاوی بسیاری از مواد معدنی از کلسیم گرفته تا فسفر و بسیاری از ویتامین ها به ویژه ویتامین های B1 و C است که بدن ما به آن نیاز دارد. سیر سیاه یک ماده خوشمزه و مغذی است که می توان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. اگر به دنبال راهی جدید برای لذت بردن از سیر هستید، سیر سیاه را امتحان کنید. اما، ما به شما توصیه می کنیم که صبح بخورید تا کالری سیر سیاه به بهترین نحوه ممکن جذب بدن شما شود. هر آنچه درباره فواید و درمان های سیر سیاه بدانید اینجا مشاهده کنید.
اگر از دمای بخاری به همان میزان که گفته شد مطمئن هستید (۶۰ تا ۹۰ درجه بدون کم و زیاد شدن) می توانید سیرها را در فویل بپیچید و در گرما برای مدتی بگذارید. اما معمولا بخاری چنین امکانی ندارد و نتیجه مورد نظر حاصل نمی شود. آن را با روغن زیتون مخلوط کنید تا یک سس سالاد سالم داشته باشید. میتوانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. پزشک سایت ، یک منبع مقالات پزشکی است که سعی در افزایش آگاهی سلامت جامعه دارد. در ادامه مطلب، با وبسایت سلامت محور “سلامتی و زندگی عالی” همراه باشید.
استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله میتواند در افرادی که در حال حاضر برای لختهشدن خون مشکل دارند یا داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند دردسرساز باشد. هم سیر سفید و هم سیر سیاه مواد غذایی سالمی در وعدههای غذاییتان میتوانند باشند. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری میکنند. کار سادهای نیست؛ اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژلهای پیدا میکند، رنگ حبههای سیر سیاه میشود و مزه شیرینی پیدا میکند. هیچ مدرک علمی برای تأیید این ادعا وجود ندارد که سیر سیاه می تواند به کاهش وزن کمک کند.
این ماده به بهبود عملکرد شناختی حافظه و تمرکز نیز کمک می کند. سیر سیاه در کشور کره به عنوان یک ماده غذایی سنتی و دارویی شناخته شده است. در سال های اخیر با افزایش تحقیقات و مطالعات علمی در مورد فواید آن این ماده در بسیاری از کشورها از جمله ایران به عنوان یک مکمل غذایی و دارویی مورد توجه قرار گرفته است. سیر سیاه میتواند به نوشیدنیهای اسموتی اضافه شود تا ارزش غذایی آنها افزایش یابد. اضافه کردن سیر سیاه به سالادها یکی از خوشمزهترین روشهای مصرف آن است. طعم ملایم و شیرین سیر سیاه، مکمل فوقالعادهای برای سبزیجات تازه است.
در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. مصرف منظم سیر سیاه میتواند به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که ناشی از آسیب سلولهای مغزیاند کمک کند. خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی سیر سیاه میتواند سلولهای آسیبدیده بدن را ترمیم کند. همچنین به داشتن اثرات متعادل کننده بر فشار خون شناخته شده است.
سیر سیاه برای نخستین بار توسط کره ایها برای مصارف دارویی تولید شد و علاوه بر مصارف دارویی از این محصول درتهیه شکلات و یا نوشابههای انرژی زا نیز استفاده میشود. البته نکتهی مهم برای لاغری و چربیسوزی این است که انتخابهای غذایی سالمی داشته باشید. سیر سیاه طعم قوی و تند دارد که ممکن است برای همه جذاب نباشد. اگر طعم سیر سیاه را دوست ندارید، می توانید آن را به صورت مکمل مصرف کنید. سیر سیاه یک ماده عالی برای پخت و پز است زیرا طعم عمیقی به آن می بخشد و یک ظرف غذا را منحصر به فرد می کند.
سیر سیاه یکی از محبوبترین مواد غذایی و دارویی است که به دلیل خواص بیشمارش در بسیاری از نقاط جهان مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده غذایی ارزشمند با تخمیر سیر سفید در دمای بالا و رطوبت کنترلشده تهیه میشود و به عنوان یک ابرغذا (Superfood) شناخته میشود. با فرآیند تخمیر، خواص سیر سفید تقویت شده و بهبود مییابد و طعمی شیرین و بافتی نرم به خود میگیرد.
اگر این امکان برای شما وجود دارد که دائما فر خود را روشن بگذارید و حرارت آن را تنظیم کنید می توانید به روش خشک کن که بالا گفتیم مراجعه کنید. شما میتوانید از سیر سیاه برای تهیه انواع غذاها استفاده کنید. سیر سیاه برای کسانی که میخواهند وزن خود را کاهش دهند مفید است. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند.
واکنش آلرژیک طبق گزارشها یک خانم به دلیل یک واکنش آلرژیک به سیر سیاه دچار پنومونی شد. با مصرف منظم حتی می تواند اثرات مثبتی بر سلامت پوست داشته باشد. به دلیل اینکه از بازسازی سلولی حمایت می کند و اثر ضد پیری روی پوست ایجاد می کند. پیشنهاد می شود به علت انرژی خیلی بالا سیر سیاه را 2 تا 4 ساعت قبل از خواب مصرف نکنید، زیرا احتمال تداخل در خواب وجود دارد.
اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند.
پس از آمادهشدن سیرهای سیاه، میتوانید آنها را داخل ظرفی دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید. منشأ سس کشور یونان است که از سیر خرد شده، خیار رنده شده و ماست تهیه میشود. در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده میشود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد. آیولی یک سس مدیترانهای است که از سیر و روغن زیتون تهیه میشود. پوراتا[۶] سس مشابهی است که به جای سیر با ترهفرنگی تهیه میشود. برگ سیر را می توان تا سه هفته در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار در یخچال نگهداری کرد.
توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر لهشده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که بهطور سنتی با استفاده از هاون چوبی له میشود. هنگامی که شما در حال برداشتن برگ های خود هستید، صبر کنید تا ساقه مرکزی به سمت بالا فرستاده شود و شروع به پیچیدن کند. وقتی این را می برید، اساساً به گیاه می گویید که تمام منابع خود را به جای گسترش جوانه گل به پیاز هدایت کند. می توانید سیر را به مدت 2 تا 3 هفته در یخچال نگهداری کنید ، اما بهتر است در این بازه زمانی از آنها برای حفظ طعم خود استفاده کنید. هر چه مخلوط طولانی تر بماند، طعم ها بیشتر با هم ترکیب می شوند.
قند خون بالا و کنترلنشده در افراد مبتلا به دیابت میتواند خطر عوارض مختلف از جمله آسیب کلیوی، عفونت و بیماری قلبی را افزایش دهد. در یک مطالعه روی موشهایی که رژیم غذایی سرشار از چربی و قند داشتند، مشخص شد که عصاره سیر سیاه میتواند کلسترول و التهاب را کاهش دهد و به تنظیم اشتها کمک کند. سیر سیاه حاصل فرآیند تخمیر سیر سفید است که با طعم شیرین تر عطر قوی تر و رنگ تیره و سیاه مشخص می شود. این فرآیند باعث افزایش غلظت ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی در سیر می شود و به همین دلیل در سال های اخیر توجه بسیاری از متخصصان سلامت را به خود جلب کرده است. در این مقاله به بررسی خواص و فواید سیر سیاه نحوه مصرف عوارض احتمالی و سایر اطلاعات کاربردی می پردازیم. سیر سیاه به عنوان یک مکمل غذایی با خواص درمانی و سلامتی فوقالعاده، میتواند به بهبود کیفیت زندگی شما کمک کند.
این ترکیب میتواند بهعنوان یک صبحانه سالم یا میانوعده مغذی استفاده شود. در حالی که تحقیقات در مورد فواید سیر سیاه برای دیابت هنوز در مراحل اولیه است، شواهد نشان می دهد که ممکن است یک مکمل مفید برای درمان های سنتی دیابت باشد. اگر مبتلا به دیابت هستید، قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک خود صحبت کنید، زیرا می تواند با داروهای دیابت شما تداخل داشته باشد.
در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود. سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است. محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند.
این نوع سیر کاملاً بی بو است و همین کافی است تا محبوبیت بیشتری به نسبت سیر سفید داشته باشد. جدا از رنگ و بوی آن، به دلیل غنی بودن از مواد مفید در محتوای آن نیز از ارجحیت بالایی برخوردار است. این سبزی از جمله سبزیجات ریشه ای است که با رنگ خود، ما را شگفت زده می کند. سیر سیاه، سال هاست در کشورهای خاور دور مورد استفاده قرار می گیرد. خواص درمانی فراوان این نوع سبزی سبب شده تا در دیگر کشورها نیز محبوبیت خاصی پیدا کند. سیر سیاه میتواند بهعنوان طعمدهندهای قوی در غذاهای گرم استفاده شود.
سیر سیاه را میتوان در تهیه سالاد، سوپ، پاستا و انواع غذاهای گرم استفاده کرد. اضافه کردن چند حبه سیر سیاه به غذا، طعمی شیرین و ملایم به آن میدهد و ارزش غذایی آن را افزایش میدهد. علاوه بر این، سیر سیاه با کاهش التهاب و مهار مسیرهای التهابی که در رشد تومورها نقش دارند، میتواند به عنوان یک عامل پیشگیرانه قوی عمل کند. این خاصیت به ویژه برای افرادی که در معرض عوامل خطرزا مانند آلودگی هوا، تغذیه نامناسب یا سابقه خانوادگی سرطان هستند، اهمیت زیادی دارد.
سیر سیاه با کاهش چربی موجود در خون، تأثیر مثبتی بر روی رگها دارد و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، از جمله فشار خون و سکته را کاهش میدهد. در مقایسه با سیر معمولی، سیر سیاه دارای مقدار کمتری آلیسین است، ترکیبی که به سیر معمولی برخی از فواید سلامتی را میدهد. با این حال، سرشار از اسیدهای آمینه، فیتونوترینتها و آنتی اکسیدانها است. همچنین سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی است. دارای ترکیب بیشتری به نام S-Allylcysteine (SAC) نسبت به سیر معمولی است. خوب است بدانید که SAC به بدن در جذب آلیسین _دارای اثرات ضد ویروسی، باکتری، انگلی و قارچی _کمک میکند.
همچنین، این ماده میتواند فعالیت سلولهای کشنده طبیعی (NK Cells) را که مسئول شناسایی و از بین بردن سلولهای آلوده هستند، تقویت کند. سیر سیاه از طریق فرآیند تخمیر و نگهداری در دمای بالا (حدود ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد) و رطوبت کنترلشده طی چند هفته تا چند ماه تولید میشود. این فرآیند باعث میشود که سیر سیاه رنگ تیره، طعم ملایمتر و شیرینتری داشته باشد و همچنین میزان آنتیاکسیدانهای آن افزایش یابد. ترکیبات گوگرد موجود در سیر باعث افزایش گلوتاتیون، موثرترین آنتی اکسیدان بدن می شود. این میتواند سلولهای بدن را در برابر عوامل خارجی بیماری ناشی از باکتریها یا ویروسها، علاوه بر دلایل داخلی آسیب که شامل استرس میشود، محافظت کند.
میدانیم که سیر تقویتکننده سیستم ایمنی است و سیر سیاه هم از این نظر مستثنی نیست. سیر سیاه نتیجه فرآیند تخمیر سیر سفید است که در طی آن ترکیبات فعال سیر تقویت میشوند. این فرآیند باعث میشود که طعم تند سیر سفید از بین برود و طعمی شیرین و ملایم جایگزین آن شود. همچنین، غلظت آنتیاکسیدانها و مواد مغذی در سیر سیاه افزایش مییابد. علاوه بر این، سیر سیاه ممکن است دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی باشد که می تواند به محافظت در برابر عوارض دیابت مانند بیماری قلبی و عصبی کمک کند.
سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه میشود. این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین میشود. سس ساده سیر، از سیر و یک ماده دیگر مانند روغن، کره یا سس مایونز تشکیل شده که از آن برای معلق کردن سیر از طریق امولسیون استفاده میشود. از آنجایی که برگ ها شبیه لوبیا سبز بسیار بلند به نظر می رسند، در نتیجه می توانید آنها را به طول دو اینچ برش دهید و همه آنها را در وینگرت لیمویی بریزید. بر خلاف سیر معمولی، که به نوعی وسیله نیاز دارد تا طعم خود را به دهان منتقل کند، برگ ها خودکفا هستند.
سیر سیاه قرن هاست که در غذاهای آسیایی استفاده می شود و اخیراً در غرب محبوبیت پیدا کرده است. طعم و بافت منحصر به فرد آن را به یک ماده همه کاره تبدیل می کند که می توان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. خوردن سیر سیاه در مقادیر زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند، نباید سیر سیاه مصرف کنند و یا حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. سیر سیاه به جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند و این می تواند باعث بهبود وضعیت حافظه در افراد شود.
این فرآیند نه تنها باعث کاهش ترکیبات گوگردی که عامل بوی تند سیر معمولی هستند میشود، بلکه میزان پلیفنولها و فلاونوئیدها را نیز افزایش میدهد. این ترکیبات برای مقابله با استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، نقش موثری در کنترل قند خون و مدیریت دیابت دارد. این خاصیت به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در جذب و استفاده از انسولین دچار مشکل هستند، بسیار مفید است. مطالعات نشان دادهاند که مصرف منظم سیر سیاه میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را تا حد زیادی کاهش دهد. افرادی که در معرض فشار خون بالا، کلسترول بالا یا مشکلات قلبی هستند، میتوانند با گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی خود از اثرات محافظتی آن بهرهمند شوند.
طعم سیر سیاه کمی شیرین و مانند طعم ملاس و بافتش نرم و چسبناک است. همچنین، میتوانید از انواع مختلف روغن زیتون مانند روغن زیتون فرابکر برای طعمدار کردن نان سیر استفاده کنید. در تهیه نان سیر با سبزیجات، میتوان از سبزیجاتی مانند پیازچه، فلفل دلمهای، قارچ و اسفناج استفاده میشود.
علاوه بر این، سیر سیاه میتواند سطح هورمونهای مرتبط با استرس مانند کورتیزول را کاهش دهد که این مسئله به افزایش تمرکز، کاهش خستگی ذهنی و بهبود عملکرد روزانه کمک میکند. مصرف منظم سیر سیاه به ویژه برای ورزشکاران، افراد پرمشغله و کسانی که به دلیل فعالیتهای روزمره دچار خستگی مزمن هستند، توصیه میشود. سیر سیاه به عنوان یک درمان طبیعی و موثر برای کاهش فشار خون شناخته میشود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث میشود که ترکیبات فعالی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) به میزان قابل توجهی افزایش یابند.
در یک مطالعه دیگر هم مشاهده شد که عصاره سیر سیاه کهنه میتواند سلولهای سرطانی روده بزرگ را سرکوب کند. با این حال، این یافته توسط مطالعات انسانی قدیمیتر تایید نمیشود؛ بنابراین لازم است محققان تحقیقات بیشتری در مورد خواص سیر سیاه برای مبارزه با سرطان انجام دهند. محققان در یک مطالعه حیوانی تاثیر سیر خام و سیر سیاه را در موشهایی که از آسیب قلبی ناشی از ایسکمی (کاهش خونرسانی به قلب) رنج میبردند، مقایسه کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که سیر خام و سیر سیاه هر ۲ میتوانند خونرسانی به قلب را افزایش دهند و از آن در برابر آسیب محافظت کنند.
سیر سیاه یک فرآوردهی غذایی است که از سیر خام به دست میآید و همانگونه که از نامش پیداست، سیاهرنگ است و طعم ملایمتری هم دارد. سیر سیاه به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از آنتیاکسیدانها و ترکیبات فعال، به عنوان یک ماده طبیعی ضدسرطان شناخته میشود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلیفنولها و فلاونوئیدها میشود که همگی نقش مهمی در پیشگیری از رشد سلولهای سرطانی دارند.